Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Novi Sad
26.11.2019.
12:39 > 13:27
Nekadašnji kompleks "Sanitarije" na uglu Futoške ulice i Mikole Kočiša srušen je pre nekoliko dana i uskoro će početi gradnja stambenog bloka, saznaje 021.rs.
  • Vojvoda

    01.06.2020 01:35
    Ovde se vodi rat između plavih i žutih , zelenih i crvenih ! Umesto da se pitaju zašto se tu gradi stambeni kompleks kad je u okolini kliničkog centra zabranjena gradnja stambenih zgrada i jedva čekaju da se otarase i to malo naših kuću u okolini ! Živim u blizini i kod nas u ulicu nikad nije došao neki investitor da gradi jer ovde nema gradnje stambenih zgrada a sad odjednom će tu da se pravi ! Inače taj ćošak je predviđan davnih dana za klinički centar i za heliodrom !
  • Sprdalo

    29.11.2019 18:29
    Kratka pamet
    http://www.021.rs/story/Info/Srbija/39385/Direktor-Zoneda-tvrdi-da-nije-utajio-porez.html
  • /

    29.11.2019 15:57
    /
    @Miloš
    stvarno bi trebalo da se obrazujete barem zbog prevencije od zemljotresa u gradjevinarstvu

    sramota je sto je srbin spao na neobrazovanu budalu
  • KLF

    29.11.2019 13:07
    @Miloš

    Dok je takvih polupismenih koji se primaju na bofl šarene laže, nema zime za halesne i slične lopove.
  • Bojan

    29.11.2019 11:24
    Takvi likovi koji bi da dobiju nešto za ništa, koji umišljaju da je novo uvek bolje i lože se na gluposti poput "otvaranja na palac" su omiljena meta ovdašnjih razbojnika - investitora, lupaju vas po ušima za krš novogradnju evo ima već četvrt veka. A za svaku novu krš zgradu u Novom Sadu poput tvoje kvadrat stanova izgrađenih pre 90-tih skoči za još 20 evra, pa se samo loži.
  • Miloš

    29.11.2019 09:19
    Za krleta
    Nisam strucnjak ali znam osnovne stvari novo je novo i kvadrati na limanima, novom naselju u opste u starim zgradama su opali. Mozda je pre 35 godina bio luxuz i prestiz ziveti na tim lokacijama a sada tu zivi covek koi nema novaca ili nezna kako da ulaze u nekretnine i posle muje neko kriv. A zemljotres nemoze niko spreciti bilo kakav materijal ugradili to je priroda i vida sila. Kada bi tako svi razmisljali svi bi ziveli pod satorom. Katastrofa je bilo i bice uvek ali mi komentarisemo lokacije,kvadrate,objekte koi se prave. Primera sve zgrade na toj lokaciji otvarace se na palac zar nije to lepo,prakticno,moderno. Ns ulazi u 21 vek tako i treba. Novo menja staro e ko se snadje i nesto zaradi svaka cast. Veliki pozz svima.....
  • Krle

    29.11.2019 00:56
    @Miloš
    Moram da ti odgovorim jer me tvoja rec "luxuz", "limani i ostale betonjerke" neopisivo tera da napisem komentar. Kao gradjevinski inzenjer sa mnogoo iskustva sam merodavniji od tebe za ove stvari. Da li si gledao sta se desilo u Albaniji i koliko je mrtvih bilo? Znas iz koje je godine propis za projektovanje zemljotresa? 1981 godine. Znas li ti u kolikom % su se tada, za "betonjerke sa limana i novog naselja" postovali ovi propisi? Znas li koliko se sada sa tim luxuznim zgradama postuje? Novosadjani treba da se MOLE BOGU da takav zemljotres ne bude u blizini Novog Sada. Ne smem ni da kazem koja bi to katastrofa bila.
  • Vlada

    28.11.2019 22:27
    @Miloš

    Sad već ne znam jesi li lud ili ozbiljno trоluješ. Pa nema pet zgrada od Žeželjevog mosta do početka Telepa gde danas kvadrat nije soma i po evra i više, samo većina nas nismo toliko nesrećni da živimo u kilavoj novogradnji i da nas Futoški put truje pod prozorom. A neki od nas smo i sami kupili stan s pogledom na park da nam plata kredit ni ne oseti, nismo morali da skidamo gaće pred investitorom da nas ratosilja porodične kuće pune pacova, pa da onda zamišljamo da smo nešto napravili u životu.
  • Miloš

    28.11.2019 20:14
    Za vladu
    Možeš samo da budeš ljubomoran niti imam kredit niti sam dobio od države nešto. Lepo u modernom stanu pogled na futoški put i park a drugi stan 500 eura kirije svaki mesec. A ako želim da prodam kvadrat za neupućene na toj lokaciji je 1500 eura. Ko ima kupuje i uživa u luxuzu ko nema dobar je liman i ostale betonjerke i može samo da komentariše i ništa više sve najbolje sa kreditima i penzijama roditelja.
  • Vlada

    28.11.2019 15:46
    @Miloš

    Šou mi je ta priča kako smo svi dobili stanove za 1000 maraka, kako bi lenčuge drugačije pravdale svoje neuspehe nego time da je drugima poklonjeno. Moji kupili stan na Limanu pre više od 20 godina po punoj ceni, evo ja kupio još jedan sebi na kredit pre 5 godina, ali kad se ne bi pravili da smo ih dobili džabe, kako bi razne badavadžije opravdale što mutnim investitorima prodaju zadnjice za siću?
  • Miloš

    28.11.2019 13:05
    Za novi sad
    Video bi ja vas davam nisu komunisti dali stanove po limanima,kejovima,naseljima itd,koje ste otkupili za 1000 maraka pre 30 godina. Da živite u kući koja je stara 150godina i kao pod zaštitom nemožete ništa zaštizari nemaju para plus ti nedaju da upristoiš dom u kom su živeli i moj pradeda. Sve straćare pod zaštitom srušiti praviti novo i moderno. A svi vi nemožete ništa jer grad se razvija nabolje za 21 vek. Ko hoće da živi u takvim kućama ima ih još malo na prodaju pa nek im se divi dok mu neizađe pacov iznad glave. Hvala investitorima ma ko god bili.
  • Mastodont

    28.11.2019 11:46
    @N.Sad

    Stvarno treba biti poremećena neznalica iskompleksirana sopstvenim siromaštvom pa ne kapirati razliku između odistinske urbanizacije grada i podizanja višespratnih straćara na mestu prizemnih - ali ako iko može da se nosi sa zadatkom da bude toliko politak i jadan, onda si to ti.
  • ns ja

    28.11.2019 09:32
    @Čika
    Najpre da kažem, "žuta banda" je običan sinonim , zajedničke im svima osobine i sklonosti ka imovini naše države - ka našoj imovini!!!

    Koštunica se previše "odricao odgovornosti" za mesto koje je zauzimao, u narodu prozivan kako "nije bio obavešten". I nečinjenje je činjenje, a u Koštuničinom slučaju veoma pogrešno i veoma štetno činjenje!!! Mnogo je štete i razočaranja napravio svojim nečinjenjem! Gro njegovog kadra danas plevi i češlja sve što stigne u vladajućoj koaliciji!!!

    Bubala, zar treba komentarisati!? Imao je više kapitalnih uloga u "privatizacijama" i on je zaštićen i oslobođen od svih krivičnih (ne)dela! Čudi me da niste ovde utrpali i prepoštenog Lončara?

    Žuta banda je njihovo zajedničko ime - kumovi za ime "žuta banda"su bili radikali - ali su i sami kapitalni deo najobičnije žute bande, jedino im je pljačka svetinja, sve ostalo su veoma prazne priče o velikosrpstvu i ostale preglupe budalaštine -golim okom se vidi rezultat svog tog srbovanja: opljačkana i raseljena država i koalicija sa Čedom i Čankom!!!

    Ha, ha, ha, ...kome ni ovo nije dovoljan dokaz za gore navedeno, njega ni metak ne može da probudi!
    Čitajte npr Ivu Andrića, Nušića.. bilo kog našeg knjiežvnika/ hroničara ovih prostora - ovde je uvek isto, uvek blato i lažni doktori, uvek pljačka i primitivizam gore - intelektualci dole /ili u svetu - uvek drugima zarađuju i doprinose - kad naši govnari ne podnose bolje od sebe.
  • Zoran.nl

    28.11.2019 09:14
    Javni sektor
    Po meni najbolje bi bilo za Srbiju i njene gradjane da sve javne nabavke u zadnjih 10 godina postanu JAVNE. Jest da bi se zatvori popunili ali svima bi bilo jasno da je korupcija prevelika bez obzira ko je na vlasti.
  • SLOBODNA VOJVODINA

    27.11.2019 15:16
    Niko ne pominje, da je Sanitarija U POSTUPKU - povracaja imovine pravim vlasnicima...Kako onda to? Porusiti, zidati - a postupak jos nije okoncan?
  • Čika

    27.11.2019 13:22
    Greška u koracima?
    @ns ja
    Zašto Koštunicu, Bubala & co. svrsavati u "žutu" bandu? Koliko se sećam, "žuti" su tada bili "doktor" Mali, Vesić...
  • ns ja

    27.11.2019 13:18
    za Alexa
    Mislio sam da se neću slagati sa komentarom, ali se u potpunosti slažem, što nas dovodi do teorije revolucija..Odnosno, da li se ikada društveno uređenje koje vode, drže i čuvaju, a na račun drugih, oni kojima pogoduje - da li se ikada menjalo konsenzusom suprotstavljenih strana, na način da oni koji otimaju, reše da mirnim putem popuste-a na svoju štetu? To jest, vrlo nam je svejedno da li da izađemo na izbore, ili ne, kao i za koga ćemo glasati. Takođe postoji metod zavaravanja masa, da će ulaskom u neku opciju-glasanjem glasati za "svoje interese" što je čista farsa i šargarepa, koja gologuzoj raji služi kao motiv da i dalje nastavi da se igra demokratije (uvek će ISTI povlašćeni krugovi profitirati od nje) tako je i u zemljama u okruženju-čiji smo neraskidivi deo gobalnog sistema lažne ravnopravnosti mase i pokvarenih pojedinaca (nikako ne mogu da kažem-elite- jer šljam koji nas jaši 30tak godina to nije)
  • Pićuka

    27.11.2019 11:31
    @N.Sad
    Na tvoj ponos Savamala je srušena nezakonito, utuvi to"nezakonito", mada je ta reč vama nepoznata. Priča o TV zgradi je deplasirana kao i poređenje Malog sa Danilom Kišom. Niko nije protiv rušenje onoga što se treba srušiti, ali kada nešto srušiš tu sagradiš nešto pametno, primereno lokaciji. Vaš problem je što imate manjka pameti a viška malograđanštine.
  • bokica

    27.11.2019 09:45
    blizanci
    Evo upravo se isto desava sa Novitetom ,sve po istoj semi i istom kalupu ,uspesna privatizacija sa velikim hipotekama na prodaju ,radnici bez doprinosa,akcionare drzava prevarila ,ni dinara nisu dobili,sta reci osim ziveli blizanci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Alexa

    27.11.2019 08:34
    @ns ja
    Iako mogu delimično da se složim sa izloženim, moram da se osvrnem na zaključak i da prokomentarišem sledeće:
    Ako uzmemo ovaj zaključak kao činjenicu, možemo otići i korak dalje i zapitati se, da li je, zapravo, izbor kada nam je ponuđeno da biramo između 3 ili 5 stvari? Da li je to prava demokratija?
    Neko vam ponudi da izaberete jednu od preselektovanih stvari i to nazove slobodom izbora? Ja bih rekao da je sloboda izbora da mogu da biram iz neograničenog skupa. A kada mogu da biram iz ograničenog skupa, onda je to privid slobode izbora. Neko će sada reći, pa svako može da se kandiduje na izbore. Da li je to zaista tako? Barijere koje su postavljene kao uslovi ipak onemogućavaju većinu da tako nešto izvede, samim time vršeći predselekciju i limitirajući neograničene mogućnosti, samim time i pravu slobodu izbora. Naravno, ne ulazim sada u praktičnost i izvodljivost prave slobode izbora. Iz toga svega možemo zaključiti barem dve stvari: Prva, u demokratiji kakvu imamo u 21. veku postoji samo privid slobode izbora, a pošto demokratija počiva na tome, imamo privid demokratije. Time rečeno, nema neke poente upuštati se u odabir preselektovanog.
    Drugo, demokratija kakva postoji u 21. veku je nepodobna za misleće biće i kao takva mora da se menja. Političke stranke su prevaziđene jer su postale same sebi svrha postojanja. Treba ih isključiti i omogućiti ljudima da bez posrednika, tj stranke, daju svoje mišljenje kroz forme referenduma. Sve što je samo sebi suština je nepotrebno
  • ns ja

    27.11.2019 08:15
    za Alexa
    Citiram: "..Period koji pripisuješ žutoj bandi ( 2005-2007) je bio vakt vaše maje gojković..." nikome ne držim stranu, ali moram da primetim da Maja Gojković iako je tada vodila grad, nije imala nikakve veze sa radom Agencije za privatizaciju, jer sva kupoprodaja većinskog paketa akcija i potom, bacanje firme u stečaj i bankrot uradila je ipak "žuta banda"!
    Sada je najbanditskiji deo te žute bande u vladajućoj partiji, a ako ikako uspe opoziciji da ovu bandu skine, ta ista žuta banda će biti deo vlasti - evo još se nisu ni podigli iz mrtvih u jednoj vodećoj opozicionoj grupi - već su postavili u Novom Sadu mladića koji ima "CV" debeo kao Vujaklija - sa spiskom svih stranaka koje je izmenjao...osim tih kvaliteta u CV-ju nema ničeg vrednog pomena.
    Tako da dragi moji, koga god da izaberete, dobićete ove iste samo još halavije i banditskije- odnosno baš onakve kakve smo navikli da dobijemo posle svakih izbora!
  • Pokojni Toza

    27.11.2019 08:01
    Ne mogu da verujem da bi bilo ko voleo da živi odma pored bolnice?!?!
    Zamisli da gledaš na urgentni centar svaki dan????
  • Podbarac

    27.11.2019 07:51
    @borw - N.SAD BACKA LEPOTICA
    Tako, je Srem ima zatvore, Banat ima ludnice - jer Bačka ima političare, Novi Sad banovinu, a obaška izludeli narod. Tolko.
  • bora

    27.11.2019 07:22
    @N.SAD BACKA LEPOTICA
    Slazem se,Banat ima ludnice (4 kom.),Srem zatvor a Backa nema nista.
  • Domaci

    26.11.2019 22:52
    Pa da..
    Neka blokiraju Urgentni centar..imamo novu zgradu Hitne pomoci...
    Ne daj boze da se neko razboli:(
  • Alexa

    26.11.2019 21:38
    @rastibulistagod
    Period koji pripisuješ žutoj bandi ( 2005-2007) je bio vakt vaše maje gojković.
    Barem činjenice koje nije tesko proveriti se ne moraju lupetati. Al to su ta vučićarenja. Povraća mi se što delimo vazduh
  • Rastibudjilizovani

    26.11.2019 20:50
    Aha
    Prvo pitanje a ko je pokupio kajmak 2005-2007. Ovo je samo rezultat pljackaske privatizacije zute bande. Cisto da se barata sa cinjenicama.
  • /

    26.11.2019 19:38
    /
    eee, koga dodik i zoned spasavaju

    dobise botovi zadatak kako da odgovaraju
  • Mara

    26.11.2019 19:06
    Kako
    I sta!? Sad ce svi sa pendzera da gledaju kod gazda Pere u dvoriste??? Iju! Naopako....
  • Н.Сад

    26.11.2019 18:32
    Кокошињац у најави
    Драги Новосађани,
    Тако је то, када град води СНС.
    Никада прљавији, неуређенији, претрпанији, са мање зеленила.

  • /

    26.11.2019 18:20
    /
    a gradonacelnik se bas juce k.... hvalio da je graditelj parkinga
  • /

    26.11.2019 18:19
    /
    sto se tice parkinga da ste ovde duze od godinu dana setili bi ste se namere da ga naprave preko onog drvoreda kojeg su stanari napravili i protiv cega su se nedavno pobunili
  • N.Sad

    26.11.2019 17:59
    Miloš@ Za razliku od vas mnogi se ,,pogospodiše" i sad pljuju sve, svašta, svakoga a do juče su živeli u ruševnim straćarama i da se ne pojavi ,,građevinska mafija" plafoni bi im se srušili na glavu. Svi zaboravljaju kako je to nekad bilo i koliko je tih straćara bilo skoro u samom centru. Zoned i njima slični su njihovi spasioci, njima ne treba sedmica na lotu oni su svoju ,,sedmicu" dobili.Na hiljade takvih straćara je srušeno i N.Sad izgleda mnogo urbanije, lepše i modernije. Žalosno je samo što je dozvoljena gradnja pojedinih objekata a koji postaju ruglo a nalaze se skoro u centru poput matijevićevog hotela itd.Lokacija vrhunska građevina bljak.
  • Miloš

    26.11.2019 17:41
    Miloš
    Hvala zonedu ja sam dobio dva stana po 75 m2. Za đubrište koje je bilo 25 godina na mojoj parceli živi bili. Ono što sam video ceo kompleks će izgledati svetski kako priliči našem gradu.
  • Predlog

    26.11.2019 17:38
    Koji je kasno stigao
    Bio sam ubeđen da se objekat ruši u sklopu priprema za nastavak gradnje kliničkog centra. Očekivao sam da se neko ipak setio da klinički centar nema dovoljno velik i uređen parking prostor. Treba dići glas, jer ako ovo prođe, prilika je trajno propuštena! Gde su opozicione stranke, gde je grupa građana koja brani interese običnih građana. Ovde niko ne misli o običnim ljudima i njihovim interesima. Šta treba da se desi da se ljudi probude?
  • Vozim se autobusom

    26.11.2019 17:12
    Divna lokacija
    Šta reći, sa jedne strane najprometnija ulica u NSu, s druge Klinički centar koji radi non stop, prijem Urgente službe, znači pogled vredan 2000€/m2.
    Umesto da se napravi neki parkić gde ljudi mogu da predahnu od bolnice i čekanja u sali, biće stanovi u kojima stanari neće moći da predahnu od saobraćaja i Kliničkog centra. Sjajno!!!
  • nsdr

    26.11.2019 16:44
    Trebali su taj plac predati klinickom centru za mogucnost daljeg sirenja bolnice. Svuda u svetu oko bolnica prostor , parkic i mesta za parkiranje. Nista od toga u KCV nema i posle ovoga i nema gde da. se napravi. Iz jednog problema u drugi....a ko zeli da stanuje pored bolnice ili ce poslovni.prostori biti ordinacije pa cveta ce privatluk u komsiluku Urgentnog.....strasno. i ne vracam se sta god da obecaju....
  • N.Sad

    26.11.2019 16:29
    Pogrešan naslov@ Lepše bi bilo da se zove ,,Bačka lepotica" ili nešto sl. Dosta više Bačkoj, Banatu, Sremu nametanje Vojvodine. Mi iz Bačke imamo svoj identitet koji nam gaze kroz nametanje vojvoštine. Nešto što je nastalo ,,juče" gazi identitet pravekovnih teritorija.
  • pocepane harmonike

    26.11.2019 16:20
    @Novosadjanin
    Pa normalno, kad bogatasi rade a sirotinja sedi i gundja
  • N.Sad

    26.11.2019 16:02
    Pera@ Perice pratiš izgradnju kroz prozor metadonskog centra. Verovatno ti smeta prašina, buka itd. ali ne smeta ,,metadon".Skupi svoje drugare pa zajedno sa ,,milionerima" sprečite izgradnju. Ne brini niko neće primetiti razliku među vama,naprotiv.
  • dragan perković

    26.11.2019 15:59
    Ah
    Ja mislio oko bolnica da se prave zeleni prstenovi da bi se bolnica zaštitila od smoga,buke.Ovde je reč o korupcionaškoj aferi gradonačelnik-AIK banka- i nepostojeċi Zoned.Nije ni čudo da se u jednom danu pojavila vest o AIK koji je pred bankrotstvom (navodno kupuje od glupih stranaca) i ove vesti.Kako može banka biti sam svoj poverilac ?
  • N.Sad

    26.11.2019 15:55
    Znači ,,milioneri" opet na ulice. Srušen je još jedan njihov ponos poput Savamale . Nije mi jasno kako su dozvolili izgradnju RTV jer to nije njihovo viđenje Srbije nego naprotiv ruševine, korov, smeće.Sanitarija je jedna od retkih preostalih objekata koji podsećaju i verno oslikavaju ,,milionere".Ajmo piplfoks i ostali, vreme je za akciju, grad se obnavlja a vi statirate. Treba zaraditi platu. Napraviti živi lanac i sprečiti daljnju izgradnju.
  • NS

    26.11.2019 15:12
    Komentar
    Nisam siguran, mozda gresim da je srusena kuca Mileve Maric Ajnstajn. Utesite me da nije.
  • ex chapman

    26.11.2019 14:53
    lepo ime?
    kompleksirana Vojvodjanka?!
    kome zkon lezi u topuzu, tragovi mu necovijestvom smrde!
    a u ovom slucaju - sve ono sto rade ovi buzdovani je zagadjeno i kuzno. kad tad ce se otkriti sta zbog cega i ovaj "projekat" toliko zaudara!

  • d

    26.11.2019 14:49
    čitam
    Ne znam kako može da se dozvoli da se tako napadne na magistralne saobraćajnice kuda putuje cela Vojvodina... Da se toliko optereti da niču soliteri na 10m od magistralnih puteva. neverovatno.
    To nije estetska zamerka, već praktična, zdravorazumska, ljudi jel možete vi da zamislite šta se može dogoditi sa vodom, električnom energijom, toplovodom, kad se stotine tona čelika i betona primaknu na te puteve. Jeste čuli za mikrodrepresiju, obrušavanje unutrašnjih nivoa zemljine kore..
  • Pogrešan naslov

    26.11.2019 14:40
    Vojvodjanka? Možda pre Bosanka, Crnogorka, Hercegovka, Ličanka...
  • Ns

    26.11.2019 14:22
    Pitanje
    Kako to rušenje (uz oblake prašine), koje traje od juna meseca ove godine, utiče na bolesnike u bonici, a kako će tek zidanje (buka) uticati? Mišljenja sam da bi jedan park ili bilo kakva uređena zelena površina bila prikladnija na ovoj lokaciji, ali..... to se ne isplati :-(
  • Jony

    26.11.2019 14:22
    Špekulanti
    Sve je jasno ko dan zasto je sve ruinirano i namerno zapusteno ova ekipa i klapa muljatora zadnjih 20 god. Samo je napunila svoje džepove i to do vrha tako da izlaziti na izbore i nadati se nekoj pravdi pored ovakvih je ko od pijanca tražiti da trci maraton 10km.. Bas njih zabole za ns i nas sve itd jel treba vise pored ociju biti slep pa ne videti.
  • Novosadjanin

    26.11.2019 13:55
    Ko ce sve ovde oprati prljavi ves! Ko je vlasnik Zoneda? Koliko ce biti paking mesta u ovom kompleksu? Koliki je % ? U NS SE SVE MOZE ZA NASE NOVCE! Sirotinja sve siromasnija a bogatasi sve bogatiji.
  • pera

    26.11.2019 13:54
    divna ulica mikole kocisa blizu metadonskog centra na psihijatriji.
    pametnom dosta.
  • high ISO

    26.11.2019 13:47
    Ajd vise ne serite sa zidanjem i dovlacenjem od kojekuda, zasto nije na tom mestu parking za korisnike Klinickog centra? Sta ce biti sa onom lepom kucicom pored? I ja svasta pitam, naravno da ce srusiti.
  • Alexa

    26.11.2019 13:45
    ukusan ovaj Pantelija
    Lepo izgleda slika, stvarno. A i lokacija fantastična. Predivni uslovi za život, mirna ulica, nema saobraćaja, čist vazduh. Nije kao neke zgrade, da će biti izgrađena na jednoj od najvećih saobraćajnih arterija u gradu gde redovno prolaze kamioni, autobusi i desetine hiljada automobila dnevno :) I one fore isto, prave novosadske, pre rušenja bude 3 drveta, pa dok se gradi skrljaju sva 3. Ovde na lokaciji ima baš super velikih platana. Sva sreća pa ih neće obataliti.

  • /

    26.11.2019 13:40
    /
    mogla je sluzba sacuvati barem onu kucicu spreda da joj nije cilj genocid prema svemu pre prisajedinjenja

    sta je bilo sa onim otrovnim materijalom o kojem smo nedavno citali? verovatno je iz istog cilja bio skladisten
  • Zakleo se bumbar

    26.11.2019 13:38
    Vojvodina
    Predivan naziv za kompleks, svaka čast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna